Sportief90_160017_algemeen_lidmaatschap_onbeperkt-sporten-zaal-faciliteiten

Start gratis met fitness bij Sportief90 Groningen

Hoe lang denk je er al over na om (weer) te starten met sporten? Sportief90 in Groningen trekt je over de streep. Bij ons kan iedereen resultaatgericht fitnessen met doorlopende begeleiding. Zelfstandig, in kleine groepjes of met de hulp van een personal trainer. De vele trends houden de fitnesssport levendig, leuk en bovendien voor iedereen geschikt!

Wat jouw doel ook is, om verantwoord en doelgericht te sporten is goede begeleiding essentieel. Bij Sportief90 zijn er daarom altijd gediplomeerde instructeurs in de fitnesszaal aanwezig. Zij begeleiden en motiveren jou om je doelen te behalen. Iedere vier tot zes weken maken ze in overleg met jou een nieuw trainingsschema, zodat je jouw doel behaalt.

Persoonlijke begeleiding

De eerste keer dat je komt, stelt een van onze instructeurs in overleg met jou een trainingsprogramma samen, op basis van jouw persoonlijke situatie en trainingsdoel. Hij of zij begeleidt je deze eerste training één op één. Bij je 2e, 3e, 4e en volgende trainingen zijn onze instructeurs altijd in de fitnesszaal aanwezig. Zij corrigeren je op houding, zorgen voor de juiste uitvoering van oefeningen, houden persoonlijke motivatiegesprekken, vernieuwen regelmatig je trainingsprogramma, meten je lichaamssamenstelling en nemen conditietesten bij je af.

Maak direct een afspraak

Zo compleet en persoonlijk vind je het niet gauw in een sportschool. Maak daarom direct een afspraak om gratis te starten met fitness bij ons in Groningen. Dan krijg je een rondleiding en stellen we jouw doelen vast die jij bij ons gaat halen. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.