Meer resultaat met Personal Training

Je energiek en gezond voelen zoals je je nog nooit hebt gevoeld. Het kan écht. Behaal je persoonlijke doelen met de hulp van een personal trainer. Want met meer aandacht behaal je meer resultaat.

Kom één op één trainen met een persoonlijke instructeur. Als mens en fanatiek sporter weten wij wat het is om doelen te stellen. Gericht te trainen. Grenzen te verleggen. Succes te behalen. En soms ook je verlies nemen, dat hoort er ook bij. Want uiteindelijk leer je meer van de wedstrijden die je verloren hebt, dan van de wedstrijden die gewonnen zijn. Durf jij het aan? Personal Training is ook voor jou haalbaar.

Personal training iets voor jou?

Wat houdt personal training precies in, hoe werkt het en voor wie is het? Op basis van een intakegesprek en een assessment, stellen we jouw persoonlijke plan samen. Hierin komen duidelijk jouw doelen te staan waaraan jij samen met je Personal Trainer gaat werken. Trainen is voor iedereen. Of je nu piepjong of van middelbare leeftijd bent. Of je nauwelijks sportervaring hebt, al vaker hebt gesport hebt of sportman in hart en nieren bent. Bij ons is iedereen speciaal en ontvangt maatwerk.

Wat maakt Personal Training zo effectief?

Als lid van Sportief90 krijg je standaard begeleiding bij je fitnessprogramma. Waarin zit dan het verschil met Personal Training?

  1. 100% focus

Een Personal Trainer is 1 op 1 met jou bezig. Tijdens de sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar jou. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een instructeur zijn of haar tijd moet verdelen over meerdere leden. Een Personal Trainer is volledig toegewijd om jouw doelen te realiseren.

  1. Flexibiliteit

De Personal Trainer spreekt af wanneer het jou schikt. Hij of zij is flexibel en kan zelfs buiten de club of ’s avonds laat een trainingssessie doen.

  1. Kennis

Een Personal Trainer weet en kan meer. Personal Trainers worden veelvuldig bijgeschoold. Velen beschikken over bijzondere kwaliteiten die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je gezondheids- en fitheidsdoelen.

  1. Functionele training

Een Personal Trainer doet andere oefeningen. Hij of zij heeft meer ruimte, mogelijkheden en materialen om oefeningen te doen die aansluiten bij jouw situatie.

Specifieke programma’s

Sportief90 bieden we naast de gewone personal trainingsessies twee specifieke PT-programma’s:

Resize  is een programma van 4 weken waarin op intensieve manier je lichaam wordt gereset met een speciaal programma waarin sporten en voeding nauw op elkaar zijn afgestemd. Een soort CTRL-ALT-DELETE voor je hele lijf als het ware.

Knock Out  is een boksprogramma, waarin je 30 minuten gaat boksen met een Personal Trainer. Je leert stoot- trap en ademhalingstechnieken en kan lekker boksen zonder zelf een trap of stoot te ontvangen.

Afspraak voor een gratis intake

Maak direct een afspraak voor een gratis intake. Dan stellen we jouw persoonlijke plan op en stellen we duidelijk jouw doelen vast die jij samen met je Personal Trainer gaat behalen.

Ja, ik wil meer informatie